19.000 Ft. feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes

Vadvirág illatú szilárd sampon

Vadvirág illatú szilárd sampon

Ár Ft. 2.000 Eladó

60g

Összetevői: 

SCI, SCS, (kókusztenzidek) 

Condihair, Behenyl alkohol, Coco glucoside, 

Bio kakaóvaj, Bio argán olaj,         Panthenol (B5provitamin), Tocopheryl acetát (E-vitamin), illatolaj, ásványi pigmentek

SCI
Egy kókuszolajból kivont kíméletes felületaktív hatóanyag, bőrünk által jól tolerált, krémes, gazdag habzású tenzid. Gyermekek által használt tisztálkodó szerek e is alkalmazható. 
INCI: Sodium Cocoyl Isethionate

SCS
Anionos felületaktív anyag, a kókuszolaj zsírsavaiból szulfatált származék. A szilárd samponok alapvető összetevője. Jó habzóerővel rendelkezik, befogadja a növényi olajakat, vajakat és egyéb, a haj ápolását  és tisztítását segítő specifikus hatóanyagokat.
A bio és natúr tisztálkodási készítmények számára engedélyezett összetevő.

Condihair
Növényi eredetű emulgeáló, repcéből nyerik szintézissel. Jól fésülhetővé teszi a hajat. 

Behenyl alkohol
Kókuszolajból kivont zsíralkohol, társ-emulgeáló szer. Bőrpuhító,  kellemes de nem-zsíros, olajos szerkezetet képez. Egy 100%-ban növényi eredetű, zsírsavakből származtatott alkohol, a kozmetikai termékek széles körben tartalmazzák, tanúsított bio termékek is.

Coco glucoside
Növényi eredetű, kókuszolajból és cukorból készült nemionos cukortenzid. A többi nála enyhébb cukortenzidhez képest jobban habzik, de kíméletes a bőrhöz. Tusfürdők, gyereksamponok készítéséhez is ideális.
bármilyen típusú hajra megfelelő
bármilyen típusú bőrre megfelelő
jó dermatológiai összeférhetőséggel rendelkezik
az érzékeny bőr számára is megfelelő
Bio kozmetikában jóváhagyott összetevő
biológiailag lebomló. 

Panthenol (B5provitamin) 
A panthenol vagy B5 provitamin egy elismert nyugtató, szerkezetjavító és hidratáló hatású gyulladásgátló hatóanyag. Gyakran használják a haj erősítésére és szépítésére készült termékekben. 

Tiszta E-vitamin, (Tocopheryl acetát)                                         Erős antioxidáns hatású kozmetikai alapanyag.
Kozmetikumokban, szappanokban remekül használható az olajok, vajak avasodásának megelőzésére.
Tokoferol és ecetsav észterifikációja révén jön létre.       ECOCERT tanusítvánnyal rendelkező alapa